BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, May 23, 2010

Ohmy! We are crazy


Crazee Moment by The Montels & Hada


Date : 22-May-2010
Time: 1845pm
Venue : Seremban Town, NSDK


Greetings. Regards to all bloggers.
Haahaha. OMG! This is one of our crazee moments. Nak tahu nape ? Esok kitorang ade paper and wajib struggle tapi kitorang boleh plak wat aktiviti outdoor. Snap² lagi. hahah. Subjek esok memang mencabar keimanan btol. Sistem! Sistem! Sistem! Fakta! Fakta! Fakta! Ape lagi? Menghafal kan ? Memerlukan konsentrasi yang tinggi kan? Haha ('',) . Tapi ape yang kitorang buat? kihkihkih. Slumber aje. Dah budget bagus sangat lah nih. Wah! Berjalan yer ke Taman Tasek Seremban. Dah la ade mamat lalok. Adoyai! mabuk ke ape ? Paling kelakar skali sebab mamat bodoh tu cakap Si Bam² tu "Abang ipar" Eiqa and Hada a.k.a MakYam. kihkihkih. Ade ciri² ke? Haha bodohnyer mamat lalok. hahah. So, ape lagi. Snap² la ape lagi.

PART 1 RONGGENG²: Taman Tasik Seremban

The Photographer of the day. ilysm Si Bam²

From left : Arlina Eiqa Hada & Aina. Giler punyer orang!

So Happy together! Suke gossiping bersama.

Ni la muke² budak² kepenatan.


PART II RONGGENG : Dataran Seremban

Ala² i-City la konon.

Cik Dellena Aina. Happy nampak!


Cik Eiqa Feiqa. Haha comel la ko yunk!

Cik Hada a.k.a Mak Yam. Bebel je keje! Pelok pokok tuh. Hugging²

Oit! Ini gemok. OMG! please la cover perot anda ya!

Perghhh.. Si Bam ni sempat free WiFi. Siot jer!

Meanwhile kitorang snap² nih. Terfikir lagi satu idea bodoh. Haahaha memang kaki jalan btol! Da la suke suki je plan. Cam haram! The Plan is lepas abes paper Sistem nanti Kitorang semua akan merdeka kan diri ke Port Dickson. Hahahahha! OMG! Nape la suke buat plan giler macam ni ya kawan². Aina cakap die nak masak! Best! Chef nak masak memang la best. Hehehhe. Plan memang baik tapi tatau la Janji Melayu ke tak ? Harap pagi² Isnin tu memang kami departure dari Seremban Two ke Port Dickson. :) seawal 5 pagi. Heeeeeeeeeee. Suke². Ta sabar. Then, da abes planning nih nak gerak gi mamam kat Azila. Biase la Faveret nih. Before battery Mona abes snap la last picture. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Lap korang sangat²! Thanks Ya Kawan²!
So happy together! Haha. Credit to MONA and My classic ride FULLSTOP!




1 comments:

♥ ini adalah EIQA... ♥ said...

best giler...aku ske...ta sbr nak pi cm kite plan tuh...ngehhhhhh3...tapi prob...i dun no my father da bank in ke lowm...kalu lowm, kamu pi je lah yerk...huuuuuuuuu~ {so sad (=.=') }...