BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 18, 2010

Ohmy! Suddenly...


Date : 18-May-2010
Time: 0400hours

Assalamualaikum wbt

As arekymz's blog state that "Life's isnt that great" on the top header, 120% memang btol pon. WTF! Sangat headache today. F! Mood happy suddenlly jadi like sh**. Ohmy! Tak sangke wujud jugak orang macam ni dalam planet Earth ni. So annoying & mintak kaki. Suruh orang wake up & move on but how about yourself Mr. Big Loser. Huh!
Its started bile me, Si bam², Eiqa, Dellena, Azam & Adda had our dinner dekat kedai TomYam Azila. Suasana okey je till Eiqa's boifren & friends sampai. As usual, kitorang lepak makan, tidak mengendahkan suasana sekeliling. Then, abes makan split to double trip. 1st, hantarin Si Bam² pulang ke hostel. Then pick up mereka semula di Azila. On our way to fetch mereka, singgah 7E. Daily routine! Then, fetch mereka. Hantar azam di rumah Kay Real. Ohmy! kucing die cute. Anyau Si meow ade 4 kitties. Comel sangat . After dropped Azam, me, Eiqa, Dellena & our guest of the day Miss Syada Mawar Tulip heads to our sweet home. Balik rumah biase la, streamyx on memanjang. Then biler login our common social website tetibe ade benda menyakitkan hati laaaa OMG! Sesuki hati laki mak tiri die je nak maki. hurm =.=" Dah la ta knal then simply je maki hamun. Ta de civic punyer orang. Ohmy! Ta blaja Ethics ke ? BANGANG ? BAHALOL? Siap bagi pesanan TOLONG TERASA. Wtf? Are you officially involved in this matter ? Tetibe interframe? Dari langit mane ntah datang. Tetibe bahase kesat.





Finally, ceritera yang keliru ni ta de conclusion lagi. Ta paham dengan ape yang terjadi tapi still nak settle kan beacuse friendship never ends. Manusia memang buat silap. Tapi bile da buat salah mintak maaf just like that memang la orang marah+panas+emosi+pressure = explode² . Biler buat salah then senang² je say sorry, ape peranan polis Malaysia and Mahkamah² yang ade? haha. Think again okeh. Dont simply judge people. Ta kenal then jangan senang je nak serang! Ohmy! siap ugut lagi tu. Memang la childish & ta de ethics langsung. Wtf!
I'm still considering you as my friend girl tapi manusia biasenye tahan ta lebih dari 3 kali. So, use your final Ta kire chance wisely okeh. Ta kire dengan sape pon bekawan jangan bagi new friends simply je judge kawan yang d sedia ada. And finally, friendship is all about trust, loyalty and keeping each other words. So, wish lepas ni ta de lagi something terrible happen okeh.





3 comments:

arekymz membuyau said...

thanks for promote my blogspot..
hahahaa

Si Bam said...

:)

Si Bam said...

haha sure!