BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, May 18, 2010

Ohmy! Its Mine!

Regards to all bloggers,

Tetibe je tangan ni gatal nak menaip. haha! I would like to share about semua yang saya sayang. Tak kire la orang or benda. Gratefull sangat to have it all.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

THE FAMILY

Ayahanda, Bunda, Bundacik, Mama, Nenda, Arniza (Ququl) & Atikah (Rabun)

Of course la Family first. Glad sangat ade family yang always care & concerned about each other. Terutamanya orang-orang kat atas nih, Encik Ahmad, Puan Rajmah, Cik Noorkiah & Puan Habshah Osman. Love you all. Then, orang yang always paham & selalu coverline for me, hehe Cik Arniza & pneyelamat duit also known as sponsored utama Cik Eka Rabun. Sayang sangat kat korang. Without you guys memang ternganga je la. Hehe

-------------------------------------------------------------------------------------------------

THE BFF!

Eniesya Ibna & Fara Si Penyu

Crazee Siblings cygss

The Montels & Azam cygss

Konvokasi SIT 1st batch 2007

2ndly, BFF! semua kawan kat atas yang disayangi. Thanks sbb accept me as your buddy. Wah! So much fun kawan dengan korang. Rindu nak lepak & bergurau senda. Hope every year kite leh gather, buat reunion ke supaya keep in touch. Sayang korang sangat. BFF tersayang, Eniesya Ibna, Fara Penyu, Din Al Apiz, Ham Burg, Emant, Popo, The Montels & semua (ramai sangat, tak dapat nak state semua), thanks korang. Hope ta putus connection dengan korang. Esspecially Politeknik-mates. Korang memang happening la. Suke la gathering bersama!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

THE ONE & ONLY

Haziq Toha a.k.a Si Bam

3rdly. Urm, camne nak gambarkan eh. Even die ni dalam list ketiga, tapi sayang sangat dekat Si Bam nih. Adanya die sempurna la my day. haha! Kire pelengkap la die ni. Si Bam saya ni seorang yang understanding, kelakar, and kuat touching. Hehe. Sorie Bam. Tapi ilysm. Seronok la sayang menjalinkan hubungan selama 1 tahun 4 bulan & ... hari ni. Hope kite kekal. As long as we trust each other. Haziq Toha ko memang rock la. Siyes happy dengan ko! smooch2! So, I dedicated video Anniversary kita yang ke setengah tahun ni yer for you Si Bam. Kenangan nih.

video
Theme song : Duta feat. Baizura Kahar
Dedicated specially for : Haziq Toha. ily!


-----------------------------------------------------------------------------------------------

THE LOVABLE STUFF & BLA..BLA..

4thly, SONY Alpha 230 tersayang. Thousands thanks goes to Super Dad! Terima kasihkerana memenuhi kehendak anakandamu ini. Sayang giler harta pusake ni. DSLR tersayang. haha pelengkap hobiku. Ohmy! sangat gratefull ade ayah yang sporting :). Selain, Alpha 230, ade lagi favorite stuff yag lain such as my car. Eventhough Kancil biase saje. appriciate that car sangat. Pelengkap kehidupan. Sebab kereta tu la dah merata-rata merantau. Isi masa lapang dengan merayau. Hehe. Sorie mom . Ya saya memang kuat merayap. Then, my favorite Jeans. My VAIO Lappy walaupon skang ni tengah sakit, cygss please jangan sakit yer. My Dayang Senandung. Purple Disney Crocs

SONY Alpha 230 cygss!

Makhluk Merah cygss

Si Nandung cygss

Bubu Si Hamsie


Crocs ni sebelum ade jibbitz

Thanks Haziq cygss for the Tabung Shohuku , Hanging Bee & Buttons



0 comments: